Bivša žena Dade Polumente nakon razvoda nastavila dalje: Evo čime se bavi! (Foto)

Dado I Selma DadoISelma
Spread the love

Pjevačeva supruga Selma je, imala riječi hvale za svoju jaču polovinu

Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge.
Ogroman skandal potresao je javnost kada je samo nakon pet i po mjeseci Dado Polumenta potvrdio da se razvodi od supruge, a kako se pisalo, ona je pobjesnila zbog njegovog ponašanja.

Popularni pjevač i lijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom vjerom, piše Kurir.

Kako se tada pisalo, skandal je nastao kada je Selma vidjela suprugove fotografije iz noćnog provoda.

“Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama”, rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao zabavljanje po šerijatskim principima koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

“Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali – rekao je Dado dok je bio sa Selmom.

Pjevačeva supruga Selma je, takođe, imala riječi hvale za svoju jaču polovinu.

“Veoma je lijep, kulturan, pažljiv i emotivan. Ja zaista nisam imala pojma da je on taj popularni Dado Polumenta. Kada sam ga prvi put ugledala, mislila sam da je lokalni Pazarac”, izjavila je Mekić svojevremeno.

Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

“Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam sretna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način”, poručila je ona nedavno.

(kurir.rs