Subhanallah! Mama bebi probušila obraz i stavila pirsing: “Dok ne bude punoljetna, ja ću odlučivati o njenom tijelu!”

Mama Beba Pirsing MamaBebaPirsing
Spread the love

Da li vi podržavate njezinu mamu u ovome?

Kao što možete i sami da vidite, na licu bebe se nalazi pirsing, odnosno na njenom obrazu. Beba je veoma mlada, a Endi je tako izazvala gnjev javnosti na sebe. Naime, ona je rekla kako je ovo njeno dijete i kako ona može da radi šta hoće dokle god nije punoljetno dijete.
Njoj ne može niko ništa da zabrani, raditi će upravo ono šta želi. Neka se drugi ne miješaju.

Rekla je Endina i kako je to njeno dijete, ona ga je napravila i njoj ne može niko govoriti kako će ga ona odgajati i šta će raditi sa njim. Ona ima pravo da radi šta god želi sa svojim djetetom, i tu je kraj priče. Drugi neka se ne miješaju, neka rade šta god žele sa svojom djecom.

Naravno, Endina je stavila lažni pirsing na lice svog djeteta, željela je samo da bocne malo roditelje koji obrezuju svoju djecu i stavljaju im minđuše i druge stvari po tijelu. Ona se inače bori protiv obrezivanja i nada se da će malo probuditi svijest kod ljudi, odnosno da neće izlagati svoju djecu ovakvim stvarima. Smatra kako je ovo nepotrebno i da je velika glupost.

Da li vi podržavate Endinu u ovome? Da li je u redu da se stavlja na malu djecu nešto o čemu oni ne mogu odlučivati i birati, pišite nam u komentarima o tome, da znamo kako vi mislite…