Predstavio se kao migrant Pakistanac koji prodaje maramice, a onda je razotkriven / Video

Spread the love

Vidi naših klošara!

Na današnjem vremenu postoje mnogi ljudi koji ne biraju načine i sredstva, kako bi se domogli novca, pa čak i na tuđoj muci Migrantska kriza izrazito je pogodila našu državu, te se u mnogim gradovima na ulicama mogu vidjeti migranti koji spavaju u improvizovanim šatorima ili skloništima.

S obzirom da je hladno vrijeme, a mnogi od njih nemaju novaca, veliki broj migranata odlučio se na prodaju papirnih maramica kako bi sebi obezbjedili novac za pristojan obrok i druge potrepštine. Ipak, postoje mnogi koji su spremni lažno se predstavljati, a sve kako bi zaradili novac na tuđoj muci.

Dokaz tome je video koji je postao viralan na Facebooku, a objavljen je na Facebook stranici Crna-Hronika.info. Na videu možemo vidjeti mladića koji prodaje papirne maramice, te se na engleskom predstavlja kao Pakistanac, a za maramice traži jednu konvertibilnu marku. Nakon što ga je muškarac, čiji glas se u pozadini čuje prepoznao i razotkrio, mladić je počeo pričati na bosanskom jeziku, te pokazao koliko je novca ‘zaradio za deset minuta’.

Video: