Ma kakva da si, uvijek postoji neko ko te voli, i kome si najljepša!

NekoKoVasVoli NekoKoVasVoli
Spread the love

Najveći problem današnjih cura – djevojaka???!!!

Drage moje, kad prestanete zamišljati da ste Kim Kardašijan ili neka druga osoba koja ima silikonsko tijelo, tek tada ćete biti sretne u svom tijelu. Čitam komentare i gledam slike pojedinih dama , tačno da se insan zabrine. Problem današnjih žena, cura kako god hoćete je taj fazon : Prate po društvenim mrežama osobe koje apsolutno ne žive normalan život pri tom imaju love do krova i onda se u njima budi želja : Hoću i ja biti kao ona!

Ne možeš, nisi bila i nikad nećeš biti.
Ali možeš samo sebi nabiti komplekse, frustraciju i nezadovoljstvo koje će te pratiti sve više i više.Koliko je samo laži u tom njihovom životu, koliko fotošopa na slikama, koliko ničega…A vama to izgleda bajkovito! Nije! Šejtan vam to samo takvim predstavlja.I podstiče vas da i vi treba takve da budete.Ne! Vi treba da budete samo ono što jeste…Prošetajte do ogledala,pogledajte se koliko je ljepote Allah u vama stvorio, kako ste jedinstvene i kako ne ličite ni na jednu drugu! Kad god stanete pred ogladalo neka vam ova misao prođe kroz glavu. Misao o jedinstvenosti!

Allah ljude stvara u najljepšem liku i obliku! Ružne žene nema! Allah je lijep i On voli ljepotu! Nikoga ružnim stvorio nije! Nikoga!
To što ste vi umislile u svojoj glavi , šejtan vam je servirao,a vi se častite.Šta ako imaš stomak? Taj stomak je pokazatelj ljepote ti si majka, rodila si djecu, tu su novi životi nastali..Ponosno ga nosi! Šta ako imaš koju kilu viška? Hvala Bogu , ništa ti ne fali to je pokazatelj da si zadovoljna i neopterećena današnjim “dijetama” od kojih nikakvih koristi nemamo. Šta ako si niska?! Ti si prelijepa!
Kome bude važno da li si niska ili visoka TAJ TE NE ZASLUŽUJE NI NA SEKUND! TAJ TE NE VOLI! Jasno kao dan.
Šta ako imaš pjege, šta ako ti zubići nisu ravni, šta ako imaš neki fizički nedostatak..NIKO NIJE SAVRŠEN! Savršenstvo je kod Allaha, ne kod ljudi!

Naučite žene moje prvo voljeti sebe, ali ne sebe kakvu ste vi zamislie da morate biti, nego tačno onakvu kakvom se vidite ispred ogledala tek tad bićete sretne žene!
A sretna žena znači sretna porodica, sretna porodica znači sretna zajednica ,a sretna zajednica znači sretno društvo…
Sve od žene počinje…

I zapamti ženo : Ma kakva da si, na ovom svijetu uvijek,ali uvijek postoji neko ko te voli baš takvu kakva si i kome si najljepša !!!

Razija Razo Čolaković <3 Muhabet sa Razom