Pogledajte kakve su reakcije i koliko je ljudi prešlo na islam nakon nedavne javne debate između M. Petrovića i hafiza Dž. Gološa

Spread the love

Sjećate li se nedavne debate između M. Petrovića i hafiza Dž. Gološa.

dr. Miroljub Petrović | hfz. mr. Dževad Gološ [Javna Debata] Da li je Biblija Božija riječ ?

Sjećate li se nedavne javne debate između dr. Miroljuba Petrovića i hafiza Dževada Gološa? Na izgled je to bila obična debata u kojoj su poznavaoci svojih religija (vjera) iznosili svoje argumente i tvrdnje da li je Biblija Božija riječ.

Ono što je interesantno,a ni jedan portal nije objavio jeste to kako je debata imala odjeka na nemuslimane. Iz ovih par komentara vidimo da je jako uticala da nek pređu na islam, a drugima je sigurno ostavila traga tako da će ako Bog da u narednom periodu na drugačiji način pristupiti proučavanju islama i ako Bog da i prihvatiti čistu vjeru islam.

Ovome je sve Allahovom voljom bio sebeb naš brat Hafiz Dževad Gološ koji je svojim ispravnim učenjem i pravednim rezonom razmišljanja potakao mnoge da pređu na islam. Da mu Allah podari svaki hajr i nagradi ga svojom obilatom nagradom. Amin!

Zaista zanimljiva debata,Sejh je objasnio a petrovic je i sam svestan cinjenice,jednostavno nema odgovor i jasne su svima cinjenice i kontradikcije brojne u Bibliji,sa druge strane u Kur'anu su sve same cinjenice gdje ne postoji niti jedna jedina kontradikcija sto i petrovic jasno priznaje onda sta reci svima sve jasno ko dan.

www.smisaozivota.com