Više nema sakrivanja. Da li je Lidija Vukićević ovim statusom obznanila da je prešla ili da će preći na islam? (Foto)

Spread the love

Srbi je mnogo vole ali danas tvrde kako je izdala njihovu vjeru

Svakodnevno saznajemo sve više čudnijih stvari zbog kojih se zapitamo šta se zapravo događa u našem svijetu?

Međutim, problem nastaje kada ljudi počnu da osuđuju naše izbore i tada nastaje veliki haos, počevši od onog u našoj glavi.

Ovdje se radi o Lidiji Vukičević koja je poznata kao najbolja srbijanska glumica već nekoliko godina. Ona već odavno živi u Abu Dabiju. Svi su mislili da odlazi zbog putovanja ali smo se prevarili. Lidija tamo zapravo živi. Srbi je mnogo vole ali danas tvrde kako je izdala njihovu vjeru. Naime, ona je objavila fotogorafiju na kojoj se nalazi u muslimanskoj odjeći i na kojoj je pokrivena. Pisali su kako je čudno da se Lidija pokrila za samo nekoliko dana

Lidija Vukičević je naravno svima dobro poznata srbijanska glumica koja se proslavila ulogom Violete Popadić iz čuvene serije “Bolji život”, koja se emitovala od 1987. godine do 1991. godine, a u kojoj su pored nje još glumili Dragan Bjelogrlić – Slobodan, Marko Nikolić – Dragiša Popadić „Giga Moravac“, Svetlana Bojković – Emilija Popadić, Boris Komnenić – Aleksandar Popadić, i mnogi drugi.

Lidija se kasnije ipak bacila više u politiku te je dugo godina bila član Srpske Radikalne Stranke, čiji je predsjednik Vojislav Šešelj.

Pored serije “Bolji život” ona je ostvarila ulogu u još mnogo drugih serija i filmova tokom svoje duge karijere, mada je uloga Violete Popadić bila i ostala njena najpoznatija i najuspješnija.

Lidija Vukičević je poznata srpska glumica koja već neko vrijeme boravi u Abu Dabiju a fotografije sa tog putovanja objavila je i na društvenim mrežama. Naime, Lidija se uslikala u tradicionalnoj islamskoj odori za ženu pa je pokrivena.

Lidija Vukićević u opisu ove fotografije objavila je komentar “Voli svoje, poštuj druge”. Prema njenim riječima fascinirana je kulturom i tradicijom islamskog svijeta. Svidjela joj se čista ljepota i čistoća koju zrači svaka džamija koju je posjetila.

Izjavila je da će, ako ikad promijeni vjeru, to sigurno biti islam, jer se u cijeloj toj priči potpuno našla. Što mislite o tom stavu Lidije Vukičević?

Fanove je zaista fascinirala sa svojim fotografijama u tradicionalnoj islamskoj nošnji, koje možete vidjeti u nastavku.

narodni.info / izvorno.info / telegraf.rs

Obrada: www.smisaozivota.com